Hem Hållbarhet Ambitiösa mål för hållbarhet ger resultat

Ambitiösa mål för hållbarhet ger resultat

Thomas Concrete Groups Hållbarhetsredovisning 2020.

Thomas Concrete Group presenterar sin Hållbarhetsredovisning för 2020. Fokus på nöjda medarbetare, en säker arbetsplats och klimatneutral betong har gett resultat.

– Med vår kunskap och erfarenhet har vi länge bidragit vi till branschens klimat- och hållbarhetsomställning. Vi har kommit långt i användningen av alternativa bindemedel inom koncernen och fortsätter att leta efter nya lösningar för att 2030 kunna erbjuda våra kunder helt klimatneutral betong, säger Karin Gäbel, hållbarhetschef på Thomas Concrete Group.

Jämfört med året innan minskade LTI-frekvensen (skador som leder till förlorad arbetstid) inom Thomas Concrete Group under 2020. Företaget vann tidigare i år Brilliant Futures pris ”Årets arbetsgivare 2020” inom bygg- och tillverkningssektorn.

Läs rapporten på thomasconcretegroup.com (pdf)