Hem Mixat Abetong förstärker i Västsverige

Abetong förstärker i Västsverige

Robert Aldeborg
Robert Aldeborg, ny säljare på Abetong i Västsverige.

Robert Aldeborg är ny säljare på Abetong. Han utgår från företagets kontor i Göteborg och sälja bostadsstommar i Halland och Västra Götaland.

– Jag gillar människor, tycker det är kul att hjälpa till och fixa, så jobbet som säljare passar mig väldigt bra.

Robert Aldeborg har bland annat arbetat som som teknisk säljare av balkongräcken och även byggt upp Bauhaus företagsservice för byggkunder. När tjänsten som säljare på Abetong dök upp tvekade han inte.

– Jag har längre velat jobba på ett större byggföretag. Abetong är ett stabilt och välkänt företag och betong är ett häftigt material som man kan göra så mycket med. Möjligheten att få vara med och forma stommen på en byggnad ville jag inte missa.

Den pågående Corona-pandemn har inte gjort det lättare att jobba som säljare, inte heller att vara ny på jobbet.

– Jag vill egentligen helst vara ute hos kunderna och skapa relationer, men nu försöker jag lära mig så mycket som möjligt om Abetongs utbud och verksamhet. Den nya klimatförbättrade Biobetongen och vår klimatkalkyl är två riktigt bra grejer.