Hem Mixat APJ Betong & Anläggningsteknik blir APJ Prefab

APJ Betong & Anläggningsteknik blir APJ Prefab

APJ

APJ Betong & Anläggningsteknik AB har tillverkat betongelement sedan 1992. Nu byter företaget namn till APJ Prefab AB.

– Det kommer att göra skillnad för vår marknad och göra det tydligare för potentiella kunder att förstå vårt område och utbud. Vi ser fram emot att från och med nu börja använda vårt nya namn och välkomnar nya kunder till oss på APJ Prefab, säger arbetschefen Mattias Öhlin

APJ Prefab, som har varit en del av Sh-koncernen sedan våren 2020 arbetar både externt och med uppdrag inom koncernen och levererar allt från prefabricerade betongelement till specialdesignade betonglösningar.

Fabriken, som ligger i Rö utanför Rimbo och köptes in till Sh-koncernen förra året, har tre anställda som dagligen gjuter betongelement till olika typer av projekt.