Hem Betongbruden Midsommar med Betongbruden

Midsommar med Betongbruden

Betongbruden

Jag skulle ju berätta om den fantastiska kyrkan jag besökte i Trollhättan men den får ni läsa om nästa vecka.

Nu är jag på semester hos familjen i Österbybruk. Jag brukar alltid ta bara en vecka ledigt efter midsommar på somrarna, och resten av semesterdagarna brukar gå åt till långhelger, julledigt och när jag känner för att vara ledig någon gång. Chefen är inte övertygad om att det upplägget är bra men för mig har det funkat fint i sju år så han får helt enkelt gilla läget.

Midsommar firas som alltid med familjen. Det brukar bli lugnt med midsommarstång, god mat och dyck hemmavid. Förr åkte vi midsommarcruising med Barracudan men den står ju på annan ort i väntan på renovering så det blir inget i år.

Jag har ett litet bekymmer inför Midsommarafton…
Sju killar ska ju läggas under kudden så att man ska drömma om sin kommande favoritblomma. Det krångliga blir att hitta sju gärdesgårdar. Den första har vi på typ 800 meters avstånd, det är ju överkomligt. Sedan blir det värre. Jag får nog räkna med en promenad på sisådär 2,5 mil enkel väg. Nu vill jag inte verka negativ men det räcker nog inte med kortkort och urringat för att få med sig grabbarna på den promenaden. Och jag vet inte om det är värt allt det där besväret för att drömma om en blomma?! Jag får se hur jag ska lösa det.

Hoppas att ni får en underbar midsommar!

Åsa “Betongbruden” Karlström