Hem Mixat Peab nysatsar i Uppsala

Peab nysatsar i Uppsala

Peab-kontor
Foto: Peter Steen.

I nyöppnade Peab Center Uppsala i Boländerna samlas alla Peabs verksamhetsområden under samma tak. Oavsett om det gäller markarbeten, nybyggnation av bostäder eller inköp av ECO-Betong är det en dörr in till Peab.

– Uppsala är ett strategiskt viktigt område för oss på Peab. Historiskt har vi byggt många stora projekt i staden, allt ifrån bostadsområden till Uppsalas nya stadshus. I och med utvecklingsplanerna av Främre Boländerna ser vi även stora möjligheter framåt och det är därför ett utmärkt tillfälle att nysatsa här och flytta till nya fräscha lokaler, säger Johan Eskilsson, bitr. regionchef på Peab i Uppsala.

Kontorbyggnaden hyrs ut av Uppsalaföretaget Setune Fastigheter och är strategiskt placerat i Boländerna med enkla kommunikationsvägar för kunder och medarbetare. I lokalen har det funnits en plåtverkstad och den gamla tidens industriella karaktär har bevarats genom bland annat zinkplåtsfasaden och de grafitgråa detaljerna.