Hem Mixat Betongföretag prisat i Vansbro

Betongföretag prisat i Vansbro

Mattias Magnusson, vd för S.K.M.A Anläggnings AB med priset som delas ut av Företagarna Vansbro. Med på bilden är även de unga idrottarna Elise Käck Hermansson och Edith Viklund som prisades av företagarnätverket Vansbro Next. Foto: Sofie Enander.

Föreningen Företagarna Vansbro har utsett S.K.M.A Anläggnings vd Mattias Magnusson till årets företagare i kommunen. S.K.M.A utför bygg- och betongarbeten, bland annat htc-slipning av betonggolv, och har 15 anställda som jobbar över hela landet.

Vid en prisutdelning där nätverket Vansbro Next även uppmärksammade två unga idrottare tog Mattias Magnusson emot utmärkelsen som innebär att S.K.M.A får representera Vansbro när årets företag i Dalarna utses i höst.

Enligt juryns motivering har S.K.M.A Anläggning snabbt expanderat till ett nationellt företag med en stabil utveckling. Med en bred kunskap inom branschen bedöms företaget ha en stor potential och möjlighet till utveckling.