Hem Mixat Ny Norge-vd för Swerock

Ny Norge-vd för Swerock

Joar Caspersen
Joar Caspersen.

Joar Caspersen har presenterats som ny vd för både Peab Asfalt Norge AS och Swerock AS. Tillträdet sker den 1 september. 

Med sin långa och breda erfarenhet inom både asfalt och grus och berg känner vi oss trygga med att han är rätt person att fortsätta utveckla vår verksamhet i Norge, säger Håkan Jacobsson, vd för Peab Asfalt Norden.

Joar Caspersen, som var vd för NCC Industry Norge från 2014 till 2020, efterträder Håkan Jacobsson på Peab Asfalt och Karl-Gunnar Karlsson på Swerock. Sedan i maj har de haft vd-rollerna i Norge parallellt samtidigt som de varit verksamhetsansvariga i Norden.

– För att ytterligare utveckla samarbetet mellan Swerock och Peab Asfalt i Norge och skapa synergier samtidigt som vi uppnår en kostnadseffektivitet kommer dessa bolag att ha en gemensam vd i Joar Caspersen, säger Karl-Gunnar Karlsson, vd för Swerock Norden.

– Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och utveckla bolagen tillsammans med dem, säger Joar Caspersen.