Hem Mixat Prestigepris till Thomas Concrete Group

Prestigepris till Thomas Concrete Group

Thomas Concrete Group

Thomas Concrete Group har tilldelats den internationella utmärkelsen “Employee Experience” på Brilliant Awards 2021. Konkurrensen var hård från närmare 200 företag i 74 länder.

– Ett stort erkännande på att vi är på rätt väg och att våra medarbetare runt om i världen trivs på företaget, säger koncernchefen Hans Karlander.

Enligt juryn för Brilliant Awards Employee Experience är Thomas Concrete Group, som har verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen, den organisation som har störst medarbetarengagemang inom bygg- och tillverkningsindustrin.

Inom koncernen finns en gemensam strategisk plattform som beskriver vad företaget står för och vart de är på väg, vilket ger medarbetare en tydlig riktning och klarhet i vad som är prioriterat.

– Vi är bra på att samarbeta och hjälpa varandra. Alla behövs och det skapar engagemang. Vi kallar det Team Thomas-andan. Vi är duktiga på det vi gör och vi är specialisterna på betong, vilket skapar en yrkesstolthet, säger Angela.

För sex år sedan påbörjades arbetet med att binda ihop koncernen och bygga den gemensamma identiteten.

– Att vi jobbar så pass tätt inom den globala verksamheten är något jag verkligen uppskattar. Det är inspirerande att se hur de andra verksamhetsländerna jobbar för att bygga upp och upprätthålla ett bra arbetsklimat. Vi lär av varandra, säger Joy Davidson som är säljkoordinator på Thomas Concrete Groups amerikanska huvudkontor i Atlanta i delstaten Georgia.

Enligt Joy Davidson har Thomas Concrete Group alltid legat i framkant när det gäller utvecklingen av betong med en lägre koldioxidpåverkan:

–  I sydöstra USA är vi definitivt marknadsledande för just klimatförbättrad betong, vilket också är en av anledningarna till att jag är så stolt över att vara en del av det här företaget.