Hem Mixat Ny mängdberäknare ska förenkla åtgångsberäkning

Ny mängdberäknare ska förenkla åtgångsberäkning

Finja Betong lanserar en mängdberäknare för gjutningar som ska underlätta beräkningar av antal säckar i olika gjutningsprojekt.

Genom att först välja gjutform och sedan ange formens storlek och antal kan verktyget beräkna volymen och den mängd torrbruk som behövs för det specifika projektet. Är volymen känd från start går det att ange volym och få rätt mängd bruk och antal säckar direkt i verktyget.

Bengt Widstrand
Bengt Widstrand.

– Våra digitala beräkningsverktyg ger snabb och tydlig hjälp för den som på ett enkelt sätt vill få rätt produkt, i rätt mängd, till sitt projekt, säger Finja Betongs vd Bengt Widstrand.

Mängdberäknaren finns som fristående verktyg på finja.se och som beräkningshjälp på varje produktsida på företagets hemsida.

Finja Betong driver på utvecklingen av digitala hjälpmedel för att underlätta för kunderna. Produktväljare för golv, byggnader, plattsättning och olika typer av trädgårdsmurar finns sedan tidigare tillgängligt på företagets hemsida. Där finns även rörliga arbetsanvisningar som i detalj visar produkternas användningsområde.

– Målsättningen är som alltid att underlätta för de som använder våra produkter, säger Bengt Widstrand.