Hem Mixat JLL vinner stort logistikuppdrag vid Arlanda

JLL vinner stort logistikuppdrag vid Arlanda

Arlandastad. Foto: Arlandastad Group

JLL har fått ett stort uthyrningsuppdrag vid Arlandastad om totalt 30 000 kvadratmeter logistik av Barings Real Estate. 

– Vi ser fram emot vårt partnerskap, säger Thorsten Slytå, Nordenchef för Barings Real Estate.

Fastigheterna blir moderna och flexibla med en grön profil innehållande grön betong och solceller på taket och kommer att färdigställas till 2023 av Skanska. Projekten ingår i den logistikportfölj som Barings köpte av Skanska föregående vecka och uthyrningsuppdraget startar omgående.

– Det finns i dagsläget en kraftigt ökad efterfrågan på moderna logistikfastigheter och vi ser fram emot att fylla dessa två byggnader med hyresgäster, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing.