Hem Årets Montageledare – nominerade 2018

Årets Montageledare – nominerade 2018

Har under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar.
Nomineringsjury: Jan Lagerstedt, Contiga, Andreas Löfstedt, Prefabsystem, Henrik Nilsson, Strängbetong.
Sponsor: Bemix.


Torsten Persson, Strängbetong
Torsten driver sina projekt målmedvetet med högt säkerhetstänk och stor ambitionsnivå. Med gott ledarskap, en väl genomtänkt utförandeidé samt lyhördhet som grund skapar han goda arbetsplatser med engagerade team som levererar mycket bra resultat utan att tumma på varken säkerhet eller kvalitet.

Bra exempel på projekt som han drivit exemplariskt på senare tid är bostadsprojekten Munksjöstaden i Jönköping och Kv. Munin i Malmö.

Torsten är en lösningsorienterad ledare som inte är beroende av goda förutsättningar, utan som skapar dem själv.

 


Filip Virdarson, Smidmek
Som montageledare vid bland annat Medicon Village i Lund har Filip skapat en positiv laganda i sitt montagegäng. Tillsammans har de åstadkommit ett fint och rent prefabmontage. Med rätt kompetens och rätt inställning är Filip en lagspelare i alla lägen.

 

 

 


Andreas Nordström, Göteborgs Elementmontage
Andreas är en kunnig och social person som gått den långa vägen. Han har kört kran, varit kopplare och även montör. I sin roll som montageledare har han en förmåga att känna av vad olika kunder har för specifika önskemål och se till att uppfylla dom.

Han entusiasmerar sina medarbetare och skapar god stämning på arbetsplatserna både inom den egna gruppen men även med andra yrkeskategorier. Tack vare sin gedigna bakgrund och positiva inställning ser han alltid lösningar istället för problem.

Exempel på projekt där Andreas varit montageledare är Biltemas senaste lager i Halmstad som är på 48 000m2och Södra Centrum i Göteborg som är 276 lägenheter byggt med ”helprefab”.