Hem Betonggalan Nominerade 2017 Årets Betongentreprenör – Nominerade

Årets Betongentreprenör – Nominerade

Har under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt fått ett utmärkt betongutförande, estetiskt och funktionellt eller på annat sätt bidragit till gjutteknikens utveckling. Nomineringsury: Akin Barin, Swerock, Mathias Ullgren, Betongindustri och Gunilla Holmberg, Skanska.

Martin Holmström, Cobab

Martin kommer senast från projekt Hammarbydepån åt SL och har innan dess varit biträdande platschef på Norrtälje badhus. Han har en intressant bakgrund bland annat som installationssamordnare, men har glidit över allt mer mot bygg och betong och har under senare år gått betongkonstruktioner klass II och I och arbetat mycket med form, armering och betong. Martin har med sina breda kunskaper om bygg och installationer en fantastisk förståelse för helheten i projekt och en unik förmåga att strukturera och planera komplexa projekt.

Läs mer om Martin Holmström (länk). 

Johnny Widlund, GTAB

Har byggt upp ett företag som levererat flera hundra tusen kubikmeter fina betonggolv och har tillsammans med betongleverantören på ett excellent sätt planerat och genomfört en av Sveriges genom tiderna största gjutning med ett strålande resultat.

Thomas Gard, Från Stan Byggnads

Från Stan Byggnads har med sina 60 medarbetare nischat sig på betongarbeten med anläggningsbetong. De satsar på sin egen personal för att öka kontrollen av kvaliteten i arbetet. Thomas Gard lyfts fram som en värdig kandidat av företaget själv. Aktuella projekt är Akademiska sjukhuset i Uppsala, ishallen i Vaxholm och Lilla bron på Lidingö.