Hem Experterna

Experterna

Välkommen till monter C12:45 på Nordbygg!

På 72 kvadratmeter kommer vi finnas som en samlad kompetens från betongbranschen. Vi har föreläsningar, tävlingar, bjuder på kaffe, men framförallt finns vi där som experter och samtalar om betonglösningar.

Vi bjuder på personliga möten och erfarenheter så kom och tala betong med oss.

Vi som finns där är:

Tidskriften Betong – betongbranschens tidskrift med över 100 år på nacken. Vi har ett stort specialnummer i montern och kommer intervjua ett antal experter.
Personer på plats: Roger Andersson, chefredaktör, David Bogerius, medieredaktör.

Linotol som levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Vårt erbjudande omfattar både nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Vi är idag den enda aktören i Skandinavien som arbetar med hela spektrat av lösningar, från golvkonstruktion till alla typer av ytbeläggningar. Personer på plats: Välkommen att träffa våra betong & golvexperter, ingenjörerna Wiktor Holstenson och Oskar Jansson samt säljarna Peter Kärkkänen och Ilona Jensen.

StoCretec utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar för renovering, ytskydd och förstärkning av alla typer av anläggningskonstruktioner samt fasader och balkonger. Verksamma i Norden i 30 år. (är en del av Sto Scandinavia AB).
Personer på plats: Sven Olsson och Kent Hankvist, Key Account Managers med vardera 30 års erfarenhet av projekt i Norden.

Betongindustri skall – genom kompetens och närhet inom området fabrikstillverkad betong – med lönsamhet vara kundens bästa samarbetspartner. Betongindustri levererar betong till byggnader och infrastruktur som utgör grunden i det moderna, hållbara samhället. Med metoder och teknik i framkant utvecklar vi ständigt vårt erbjudande för att möta kundernas behov. Vi skapar grunden för morgondagens samhälle.
Personer på plats: Välkommen att träffa våra experter på betong såsom tekniska säljare, regionchefer och chefen för teknik & provning.

BASF levererar, under varumärket Master Builders Solutions avancerade kemilösningar för byggindustrin.
Personer på plats: Sven Titusson, Sören Wingstrand, Jan Kolmbäck och André Mac-Donald.

Peikko levererar ett stort urval av betonganslutningar och samverkansbalkar för både prefabricerade och platsgjutna lösningar för en rad olika tillämpningar. Peikkos innovativa lösningar gör din byggprocess snabbare, säkrare och mer effektiv.
Personer på plats: Thomas Persson, Ola Skoglund, Pernilla Skog och Fredrik Ohlsson.