Hem Nominerade 2019 Årets Montageledare 2019

Årets Montageledare 2019

Har under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar.

Jury: Geir Skotnes, Kynningsrud Prefab, Henrik Nilsson, Strängbetong.

Sponsor: Bemix

Andreas Hesselroth.

Andreas Hesselroth, Kynningsrud Prefab
Andreas är 32 år, och har arbetat som montageledare i Kynningsrud sedan 2012. Andreas är alltid vårt 1-val när det gäller större projekt som ska uppföras. Han har en spetskompetens när det kommer till sjukhus som ska byggas. Han har ledat många stora projekt så som: Mölndal Galleria, Mölndal sjukhus, Kungälvs sjukhus, CSK 60 i Karlstad + många flera. Idag arbetar han med at planera det största projektet någon gång för Kynningsrud Prefab: Skövde sjukhus

Han är tryggheten själv, vilket sprider sig till arbetskollegor och våra kunder under sin leding på byggarbetsplatsen. Han är alltid tillmötesgående och positiv, även om det ibland kommer motgångar på byggen. En förbild för våra montörer, och bidrar alltid med ett stort engagemang i situationer som kan uppstå. Han har en professionell framtoning, och är alltid ärlig mot beställare och Kynningsrud.

Andreas har alltid stor focus på genomförande av sina projekt, och at tiden följs, och at det levereras kvalitet i alla led. Han har stort focus på Hälsa, Miljö och Säkerhet i sina projekt.

Tomas Berglin
Tomas Berglin.

Tomas Berglin, Olsson Berglin
Finns inget som är omöjligt! Bara olika svårt. Kombinationen av positiv inställning, öppet sinne och erfarenhet i massor (trots sin relativt låga ålder) har gjort Tomas extremt lösningsorienterad, vilket smittar av sig på hans omgivning och skapar ett stort lugn hos medarbetarna.

Tomas är duktig på att skapa rätt förutsättningar och stor optimism i sitt montagelag, med millimeterprecision får han gruppen att sträva mot samma målbild och känna sig värdefulla oavsett nuvarande kunskapsnivå. Hans flerspråkighet gör honom väldigt omtyckt på dagens multinationella arbetsplatser, då dom flesta snabbt finner en väg till god kommunikation. Vilket är en förutsättning för att lyckas på en stor ”arena” med många inblandade entreprenörer.

Exempel på projekt Tomas drivit framgångsrikt senaste året – Mektagonen (Göteborg), Kungsbacka badhus och nu Tapetfabriken i Sickla.

Stipo Lipovac
Stipo Lipovac.

Stipo Lipovac, Benders
Han är en ordningsam chef som sätter säkerheten i första hand.Han styr sina projekt med järnhand och lämnar inget åt slumpen. Får med sig helheten och lämnar ifrån sig bra resultat. Han har varit ansvarig för följande projekt 2018: P-Hus Mörby Centrum åt In3prenör, bostadsprojekt Vaktstugan, Unum, bostadsprojekt åt Q-gruppen och Prinsen, bostadsprojekt åt Skanska.

Just nu är Stipo i Täby Park (Galoppbanan) och har hand om ett stort bostadsprojekt åt Skanska som kommer pågå året ut. En kran med bostadsrätter (Klövern) och en kran med hyresrätter (Opalen).